Menu

Борман България

Врати - интериорни, входни, пожароустойчиви - в София от Борман

header photo

За Борман

Борман България е уникална фирма със седалище в град София.

Основния и предмет на дейност е внос и дистрибуция на вътрешни, външни и противопожарни врати с високо качество и ниски цени в София, България.

Едно от предимствата на фирма Борман са и собствените цехове за производство на кухни.

3 неща, които трябва да имате предвид, когато обзавеждате апартамента си

Обзавеждането на апартамент определено не е най-лесното нещо, което можете да правите по няколко причини. Обикновено апартаментите са малки, често разполагате с по-малък бюджет, отколкото ви се иска, а отгоре на всичко това е възможно има ограничения в договора за това какво може и какво не може да направи.

Въпреки всичко, има някои съществени елементи на обзавеждането, които са абсолютно необходими.

Някои елементи от мебелировката е задължително да притежавате, когато разполагате с някакво жизнено пространство, независимо дали е къща или апартамент.

•             Имате нужда от някаква мека мебел за вас и вашите гости за сядане.

•             Задължително е да имате маса и няколко стола за хранене. Масата може да се използва и като работна повърхност, а столовете могат да бъдат използвани за допълнителни места за сядане, когато имате повече гости.

•             Имате нужда от мебел за спане. Разтегателен диван или канапе може да бъде чудесно решение,  комбиниращо място за сядане и за спане за вас или гостите ви.

•             Ще са ви необходими някои мебели за съхранение, в които да прибирате вещите си.

•             Добре е  да избирате мебели, които са мултифункционални и гъвкави, особено когато обзавеждате малко пространство

Бъдете гъвкави в решенията си, когато преценявате как да използвате пространството в жилището.

•             Включете кът за хранене в домашния офис или оформете място за сядане около масата, за да се използва и като място за сядане, и като кът за хранене.

•             Разделете пространството, така че да отговарят на вашите нужди, с оригинални разделители. Това може да са рафтове, които имат двойно предназначение- разделител за пространството и мебел за съхранение. Разделителят за стая може да бъде особено полезен в студио.

•             Изберете масичка за кафе, която има място за съхранение, като ракла, или изберете такава, който ви позволява да нагласите височината ѝ за хранене или работа.

Инвестирайте в мебели, които да събират вещите ви

Разумният начин за съхранение е много необходим в апартамента, тъй като пространствата са по-малки и не може да се събере всичко.

•             Купете си легло с място за съхранение отдолу. То може да бъде под формата на чекмеджета или матрак, който се вдига, за да събере част от дрехите или завивките, когато не се използват.

•             Нощни шкафчета, както и акцентиращи маси също могат да предоставят място за съхранение, ако имат рафтове. Можете да използвате и табуретки за съхранение, който ще удвоят местата за сядане или ще играят като масичка за кафе.

•             Маса за хранене с чекмеджета, холна маса с чекмеджета или рафтове, разделители за стаята с рафтове, всички те са добри възможности за съхранение.

 

България, София, улица Стоян Михайловски 8